Whatsapp 06 54 97 6998
+316 54 97 6998
Amsterdam & Omstreken

Kantoor onderhoud

Een goed onderhouden kantoor geeft een goede indruk bij uw klanten maar is niet altijd even makkelijk. Een technische dienst die vaak niet alle werkzaamheden kan verrichten of dat ene klusje wat maar blijft liggen.

Wij van Bouwservice NDB BV zijn gespecialiseerd om u te ontzorgen. Een simpel appje of mailtje is vaak al voldoende om een specialist uw kant op te sturen. Deze zal het euvel verhelpen of de gewenst aanpassing realiseren, en dit vaak al binnen 48 uur!

Wat kunt u van onze service verwachten?
Bij Bouwservice NDB BV hebben we een breed scala aan vakmannen, hieronder hebben we een korte samenvatting gemaakt.

Elektra

Denk aan verlichting dat defect is of aan vervangen toe is, een storing met de deurbel of een wandcontactdoos dat niet meer werkt. Aanpassingen aan het bestaande netwerk of zelf een complete renovatie!

Sanitair

Een closet dat niet meer spoelt, een lekkende kraan, hemelwater dat niet wegloopt of een grote lekkage. Aanpassingen in de bestaande setting van de aanwezige sanitaire ruimte.

Deuren en sloten

Een defect portaal of een wc deur die niet meer sluit, brievenbus waarvan de sleutel kwijt is of alle deuren vervangen. Nieuwe ruimtes creƫren met nieuwe kozijnen.

Schilder en stucwerk

Een muur met beschadigingen herstellen of geheel nieuwe muren voorzien van stucwerk en/of schilderwerk.

Pantry

Een nieuwe voorbereiden of zelfs monteren, van het leidingwerk tot het stucwerk verzorgt NDB BV.

Voor ons meest recente prijslijst kunt u mailen naar [email protected]