Whatsapp 06 54 97 6998
+316 54 97 6998
Amsterdam & Omstreken
Gratis Offerte

Nieuwe keuken? Leidingwerk en Elektra laten aanleggen of verleggen door Bouw Service NDB

Heeft u de keuken van uw dromen gevonden? De volgende stap is het Leidingsschema realiseren.

Een leidingschema wordt bekend gemaakt bij uw nieuwe keuken. Deze krijgt u van uw keukenboer. Het leidingschema weergeeft wat er benodigd is qua water, afvoer, elektra en gas. Zodat uw droomkeuken direct geplaatst kan worden.

Bij Bouw Service NDB bent u aan het juiste adres om deze werkzaamheden te laten verrichten. Wij kunnen van A tot Z het leidingschema voor u uitvoeren.

Wat zijn de stappen:

Eerst zult u het leidingschema van uw keukenboer ontvangen. Als deze binnen is kunt u de documenten direct naar ons doorsturen. Hierop zullen wij een afspraak bij u inplannen om de benodigde werkzaamheden op te nemen.

U krijgt van ons een offerte met de opgenomen punten. Indien dit akkoord is zal er een reeks aan datums geprikt worden om de werkzaamheden te laten verrichten.

Op de aangewezen datums worden de geplande werkzaamheden uitgevoerd. Meestal is dit achtereen volgend.

Indien gewenst laten wij ook de stucadoor komen om alles weer netjes strak te maken na dat het leidingschema is uitgevoerd.

Wij zullen in zo’n kort mogelijk termijn alle werkzaamheden uitvoeren zodat u daar zo min mogelijk overlast van ondervind.

Als we klaar zijn wordt de ruimte bezemschoon achtergelaten.

U bent nu klaar om uw droomkeuken te laten plaatsen!

Ook voor uw stucwerk kunt u terecht bij Bouw Service NDB

Sinds kort is het ook mogelijk om meteen de wanden te laten stucen door Bouw Service NDB, Hierdoor wordt na dat het leidingschema is uitgevoerd ook meteen de wand(en) herstelt.

Een offerte ontvangen voor uw keuken? Klik dan HIER